June 28, 2009

DAPATKAN DI PASARAN SEKARANG -GILA-GILA 701

COVER TERBARU

JUNGLE JOKES - JAAFAR TAIB

karya umbut


KARYA - ADOI



KARYA ULUNG- CABAI

THE BEST OF - DON


KARTUN ARWAH PAK JAB VERSI COLOUR.


ARWAH RASYID ASMAWI THE SWEET MEMORY

DAN RAMAI LAGI KARTUNIS HUMOR YANG HEBAT!






6 comments:

azhar said...

Gila-Gila dah kembali hebat..

Fantasi bila pula ?

Rebana said...

alhamdulillah azhar...
Fantasi masih lagi berfantasi huhu..tapi lam gila-gila dh banyak kuar koleksi kartun dari fantasi!

Mat Jenin Kota! said...

sekarang GG dh kembali hebat..syukur alhamdullilah kartunis2x lama dh kembali ke GG..Kartun2x GG bukan sekadar hiburan tapi banyak unsur kemanusiaan, teguran, dan didikan terutama kartun2x dari Nuds, Cabai, Rejabhad dll..moga GG terus unggul di malaysia..

p/s: dulu aku sedih kerna GG hampis pupus kepopularannya dek penangan majalah2x keluaran MOY, tp kini aku bangga kerna GG dh kembali bangkit..
Hidup GG

kak mia said...

yey..!!! GG kembali lagi..
sy minat sangat majalah humor GG nie..dr kecik kenot sampai la nie..hehehe..
tp kan sy ni minat giler kat 'Tiga Dara Pingitan'..yg tinggal majalahnye hanya Jilid4.
Boleh x dapatkan saya TDP Jilid 1, 2 & 3??...kt mne nk dapat kn ye??
pleaseeeeeeee......

Rebana said...

Mat jenin kota,
Tahniah kerana anda masih menyokong perjuangan GG! Bravoo!!

Kak mia,
Teruskan sokongan anda!
TDP jilid 1,2,3,4,5 ada dijual di kedai buku seperti MPH book store, Popular Book store.

Jika masih sukar untuk cari-order terus melalui borang yang di sediakan dalam majalah Gila-
Gila.

Untuk maklumat lanjut mengenai borongan koleksi GG sila ke web site www.cesb.net.my.
tq.

Amietz @ f.kay said...

suka sangat GG ..... dulu kini & selamanya ....